Energetische Zelfheling

Waar wil je vanaf en waar wil je naar toe?

Deze twee vragen liggen aan de basis voor een therapeutische energetische zelfheling. Samen onderzoeken we welke gevoelens, gedachten en gewoonten je belemmeren om het leven te leven waar je naar verlangt. Wij zien vaak alleen maar datgene wat we zijn gaan geloven over onszelf en de wereld. Maar klopt dit wel?

 

Zodra duidelijker wordt welke vaak diepgewortelde denkbeelden je over jezelf, anderen en de wereld hebt, kun je deze gaan veranderen. Door het helen van de oude pijnstukken die je van binnen (ergens in je lichaam) hebt opgeslagen en door nieuwe gewenste gedachtepatronen, gevoelens en gedrag te oefenen komt er ruimte om weer in contact te komen met jeZelf. JeZelf weer voelen, het voelen van je wensen en verlangens, het voelen en aangeven van je grenzen zorgt voor meer balans, innerlijke kracht en een beter functionerend zelfhelend vermogen. Jouw levensenergie kan weer stromen!

 

Tijdens een sessie kan ik gebruik maken van diverse technieken zoals Meditatie, Visualisatie, Innerlijk Kindwerk, Reiki, Healing, Regressie/Reïncarnatie en Moeiteloos Helen.