Regressie en Reïncarnatie

Iedereen heeft in zijn jeugd wel eens lichamelijke en/of psychische pijnlijke ervaring meegemaakt. Als klein kind kon je deze situatie niet altijd hendelen. Je kon nog niet voor jezelf opkomen of je kon jezelf nog niet beschermen. Logisch, je was nog maar een kind! Juist deze ervaringen, die je toen niet (goed) hebt kunnen verwerken, kunnen zomaar eens de oorzaak zijn van de problemen of klachten die je nu ervaart.

 

Tijdens een regressie- of reïncarnatie sessie ga je middels een meditatieve ontspanning terug naar de oorspronkelijke ervaring van je probleem. Terug naar het moment waar het probleem ontstaan is. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de situatie opnieuw te doorleven maar ook inzichten te krijgen over het 'waarom'. Ook kan je in de situatie alsnog doen en zeggen wat je toen (als kind) niet kon en zo verwerk je de ervaring. Een verwerkte ervaring is niet langer een issue meer en belemmert je daarom ook niet meer in je huidige leven. Door het opruimen van de lading kan geblokkeerde energie weer stromen (alles is energie) en ervaar je meer innerlijk rust en ontspanning. Een stukje Heelheid van jeZelf!

Misschien lijkt dit je allemaal best spannend maar weet dat het opnieuw beleven meestal minder intens is dan de oorspronkelijke ervaring. Het is ook vaak verrassend welke situatie naar boven komt. Een bevrijdende ervaring om te doen!

 

Tijdens regressietherapie gaan we terug naar een moment in dit leven waar de oorspronkelijke ervaring is ontstaan van het probleem dat je nu ervaart.

Tijdens een Reïncarnatie gaan we verder terug in de tijd, ook wel vorige levens genoemd, omdat daar dan de oorsprong  gelegen is van je huidige probleem. Het is niet nodig om in vorige levens te geloven.

Je mag erop vertrouwen dat wat er nodig is ook gebeurd.