Over mij

Welkom op mijn website! 

Ik ben Annemiek van Veen, getrouwd met mijn lieve man Marco. Wij zijn de ouders van een, inmiddels volwassen, dochter en zoon. Beide prachtig zelfbewust en ieder met hun eigen-wijsheid die zij hier op aarde komen brengen. Al van jongs af aan ben ik gek op de natuur en dieren. Honden zijn mijn grote passie en dan met name de Berner Sennenhond . Ik ben dan ook trots en blij dat we als gezin samen hebben mogen leven met drie prachtige Berners. En sinds de zomer (2023) is onze vierde berner Floortje bij ons komen wonen.  

Zoals ik als kind geleerd had hield ik me aan de regels, deed ik altijd mijn best, was lief voor anderen. Gericht zijn op goed doen en  doen zoals het hoort had ik aangenomen als mijn eigen waarheid. Inmiddels begrijp ik dat ik door mijn hooggevoeligheid de behoefte van anderen haarfijn aanvoelde en dat ik daar ook altijd probeerde aan te voldoen. Eigenlijk had ik gewoon niet geleerd om voor mijn eigen innerlijke wereld te zorgen door te voelen en te luisteren wat ik wilde en nodig had. 

 

Als tiener had ik altijd al veel interesse in gezondheid en het menselijk lichaam dus koos ik voor de studie fysiotherapie. Tijdens de afronding van deze studie heb ik de ziekte van Pfeiffer gehad waarna ik chronische vermoeidheidsklachten bleef houden. Echter bij alle reguliere onderzoeken was er nooit iets te vinden. Helaas begreep ik toen nog niet waarom ik ziek geworden was en waarom ik niet helemaal herstelde. Nu weet ik dat het niet kunnen voelen van mijn grenzen en die dus ook niet kunnen aangeven daar een grote rol in heeft gespeeld. Dit niet voldoende kunnen opkomen voor mezelf heeft er mede toe geleid dat ik seksueel misbruikt ben. Een nare ervaring die ik door intense schuld en schaamte gevoelens heel lang heb weggestopt. Ik heb 20 jaar mogen werken als fysiotherapeut waarvan ook nog 10 jaar als manueel therapeut. Werk wat ik altijd met veel plezier gedaan heb maar tegelijkertijd bleef ik ook daar 'grenzeloos geven' waardoor ik mezelf onderweg volledig kwijt ben geraakt. Niet gek dus dat ik uiteindelijk door een scala van burn-out achtige klachten gestopt ben met werken.

Door niet te luisteren naar mijn gevoel en de signalen van mijn lijf te negeren raakte ik dus nog verder verwijderd van mijn eigen kern, mijn waarheid en mijn eigenwaarde dat het vuur in mij wel uit moest gaan. Uiteindelijk heb ik, met hulp van fijne alternatieve therapeuten, mijn eigen pad weer kunnen vinden. Gedurende deze periode heb ik mogen ervaren dat Alles energie is. Dat Alles frequenties heeft en dat je deze frequentie kunt veranderen. Juist daar is nog heel veel winst te behalen als het om welzijn en gezondheid gaat.

Mijn ervaring, kennis en inzichten uit zowel de reguliere als de natuurlijke geneeswijzen (alles is energie) bieden een mooie basis om mensen te begeleiden hun helemaal Heel zijn weer te omarmen. Begrijpen waardoor ziekte kan ontstaan en hoe weer terug te keren naar een staat van innerlijke rust zodat ook ons zelfhelend vermogen optimaal kan functioneren.

Tijdens de opleiding tot energetische zelfheling therapeut heb ik mij verder in mijn bewustzijnsprocessen kunnen ont-wikkelen. Vele pijnstukken en overtuigingen heb ik kunnen transformeren waardoor ik steeds meer mijn eigen autoriteit kan zijn. Durven leven vanuit vertrouwen, mijn emoties voelen en uiten, dingen doen die ik wil in plaats van moeten, zacht en liefdevol naar mezelf, mijn innerlijk kind en anderen zijn, mezelf goed genoeg voelen waardoor ik mezelf durf te laten zien en horen, mijn eigen waarheden (er)kennen en daar trouw aan blijven. Wat het mij heeft gebracht?  Innerlijke rust, balans, en een goede gezondheid!

en dat is precies wat ik jou ook toewens!

Niet alleen bij mensen maar ook bij dieren is energetisch werk heel mooi om toe te passen. Door mijn liefde voor dieren ben ik dan ook heel blij dat ik dier en baas kan helpen en ondersteunen in hun processen. Want ook in de relatie tussen dier en baas gebeuren dingen niet voor niets!

                                          Veel liefs, Annemiek 

 

 

Wat heb ik tot nu toe aan opleidingen gedaan:

Werken met de Biotensor,  Praktijk Anna Touw, 2023

Webinar voeding en suppletie plasma, 2022

Basisopleiding Mediumschap, House of Elder. 2022

Schumann Resonantie, 2022

Lezing & workshop Plasma en GaNS maken, 2022

Dramadriehoek (bijscholing), Floor Slagter, 2022

Dierencommunicatie, House of Elder, 2022

Usui Reiki I, II en Usui Reiki Master (III), InnerSelf Training, 2021

Moeiteloos Helen Coach, InnerSelf training, 2021

Mediumschap mixed levels, Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn. 2021

Energetisch Zelfheling Therapeut, Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn, 2021

Even wat anders: Vakbekwaam houder honden en katten, Trainingscentrum AERES, 2018

Manueel therapie , S.O.M.T., 1995

Voetreflexologie, Bond van Europese Reflexologen, 1990

Fysiotherapie, Academie voor Fysiotherapie Leffelaar, 1986