Workshops 

Meditatie avonden        NIEUWE DATA  VANAF DONDERDAGAVOND 9 MEI 2024

Middels een geleide meditatie wordt je meegenomen naar de wereld van rust en ontspanning. Vanuit deze innerlijke staat van vrede en rust kom je in contact met jezelf en met je ziel. En juist omdat je door mediteren steeds meer in verbinding met jezelf komt ben je dus ook steeds beter in staat om te voelen wat eigenlijk jouw behoeftes zijn, wat je nodig hebt. Mediteren is een prachtige manier om in contact te komen met jouw onderbewuste en daar kun je de antwoorden vinden op vragen waar je met je denken en en nog een denken niet uitkomt.  

Per avond zal er een thema of onderwerp centraal staan. Voor en na de mediatie is er voldoende ruimte voor inbreng van eigen ervaringen. Vanuit verbinding creëren we samen een prachtige en inspirerende avond.

We komen samen in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers.

Doe gemakkelijke kleding waar je lekker mee kunt liggen op je matje. Matjes zijn aanwezig maar het is fijn als je zelf een kussentje en een warm (fleece)dekentje kan meenemen zodat je lekker warm blijft. (Er zijn wel een aantal dekentjes beschikbaar)

Elke avond is los te volgen en voor iedereen toegankelijk, ervaring met mediteren is fijn maar ook zonder ervaring ben je van harte welkom.

Data en praktische informatie over de workshop; zie de button Agenda

 

 

Workshop Mediteren kun je leren       START DINSDAGOCHTEND 21 MEI 2024 OM 10.00 UUR!

Wil jij ook graag mediteren maar je weet niet hoe te beginnen?

Of wil je gewoon eens ontdekken wat meditatie jou kan brengen?

In deze workshop beginnen we helemaal bij de basis.

In 4 bijeenkomsten leer je stap voor stap de beginselen van meditatie. Naast een stukje theorie over ontspannen, gronden, aura en de energiestromen gaan we juist praktisch aan de gang. Zo heb je een mooie basis waarmee je zelf aan de slag kunt én gemakkelijk(er) kunt instappen bij bijvoorbeeld groepsmeditaties.  

We werken in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers.

Na elk samen zijn ontvang je wat we gedaan hebben ook op schrift zodat je na afloop van de workshop een kleine praktische reader hebt als naslagwerk. 

Daarnaast ontvang je twee opnames met de meditaties zoals we die gedaan hebben in de workshop ter ondersteuning bij het mediteren thuis.

Misschien ook nog even goed om te weten dat we zittend op een stoel of liggend de meditatie oefeningen doen.

Data en praktische informatie over de workshop: zie de button Agenda 

Indien er nog geen nieuwe data zijn gepland is het wel mogelijk om vast aan te geven dat je mee wil doen met de workshop. Zodra er voldoende aanmeldingen plan ik data in en kunnen we starten!

 

 

Workshop Meditatie / Visualisatie: 

Het leuke van deze workshop is dat je de inhoud van deze workshop zelf bepaalt!  Wat wil je leren?           

In overleg stellen we een leerzame workshop samen die aansluit bij jouw vraag.

Bijvoorbeeld:

  • Wil jij net als zoveel anderen mensen gaan mediteren omdat je behoefte hebben aan rust, stilte of even gewoon niets maar weet je niet hoe te beginnen? 
  • Ben je al begonnen met mediteren maar kun je nog wat hulp gebruiken?
  • Mediteer je al langer en wil je graag kennis maken met visualisatie? 

Wil je deze workshop individueel volgen, neem dan gerust contact met me op zodat we de inhoud, tijd en datum kunnen bespreken. 

Vind je het leuk om met een groepje te komen, bijvoorbeeld vrienden/vriendinnen, familie, collega's. Dat kan ook!

Neem contact met me op, vertel jullie wensen en dan stellen we in overleg een inspirerend programma samen.