Zienswijze Helemaal Heel

Mooi Mens,

Iedereen kent wel de uitspraak  "ieder krijgt wat hij of zij toekomt" of "alles gaat precies zoals het bedoeld is". Met positieve ervaringen willen we dit maar al te graag geloven maar met negatieve ervaringen wordt dit al een stuk lastiger. Bij tegenslag, ongemak of ziekte begrijpen we niet waarom dat juist óns overkomt. Maar is dat wel zo? Overkomt het ons zomaar óf overkomt het ons met een reden?

Holistische benadering

Jij bent uniek! Iedereen is uniek! Naast ons lichaam en onze geest hebben we een ook een ziel. Onze ziel is perfect en al Helemaal Heel én is onze verbinding met het universum, de Bron. Ons hart en onze ziel laat ons weten of iets goed voelt of niet. Antwoorden voor alles waar we naar op zoek zijn en verlangen voelen we dus in ons zelf. Echter alles wat we ervaren, meekrijgen en leren vanaf onze geboorte kan ervoor zorgen dat we over ons hart en onze ziel als het ware een beschermlaagje leggen. Als bescherming is dit handig maar uiteindelijk verstoord het de verbinding met ons hart en onze ziel, ons innerlijke kompas waardoor we niet meer zuiver kunnen voelen.

Hoe meer we de verbinding met onze diepste kern verliezen hoe meer we ons laten leiden door alles buiten ons.

Dit focussen op de buitenwereld in plaats van onze binnenwereld geeft onbalans en blokkades in ons energetisch lichaam (systeem). Het niet vrij kunnen stromen van onze energie én het daardoor minder toegang hebben tot ons zelfhelend vermogen kan zich vertalen in fysieke en emotionele klachten. Holistisch gezien, dat wil zeggen dat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn, mogen we de symptomen van ziekte zien als een proces van ons lichaam om van binnenuit weer terug te keren (te herstellen) naar een staat van balans, innerlijke rust en vrede. Het is een roep om de (veelal) onbewuste stukken in ons zelf op te oplossen waardoor we ons hart en onze ziel weer openen en kunnen laten spreken.

Nu begrijp je ook waarom het universum altijd vóór jou werkt!  Alles wat we mee maken, positief én negatief, gebeurt met een reden, bedoeld als een kans om jezelf te ont-wikkelen om zo weer dichter bij je kern te komen, dichter bij jouw ziel die altijd helemaal heel is. Dat wil niet zeggen dat dit altijd gemakkelijk is maar als je uitnodiging aanneemt kun je groeien! 

 

Veranderen van binnenuit

Zorg dat er balans komt in jouw energetisch systeem. Een energetische healing helpt je om geblokkeerde energie weer te laten stromen. Het herstellen van je natuurlijk evenwicht zorgt voor een diepere verbinding met jezelf en stimuleert het zelfhelend vermogen.

 

Durf jij jeZelf op een nog dieper niveau te ontmoeten?

Door liefdevol te gaan luisteren naar de taal van je lichaam, je onderdrukte emoties alsnog de ruimte te geven en beperkende overtuigingen te onderzoeken en te veranderen kun je weer in liefdevolle verbinding komen met je eigenwijsheid, jou diepste kern. Door naar binnen te keren krijg je weer zicht op jouw eigen in-zichten, jouw waarheid. En de waarheid werkt altijd genezend!

 

Jouw eigen pad

Eigenlijk is de vraag: "Waar word jij blij van?".

Als jij je weer gaat herinneren waar je echt gelukkig van wordt, wat jouw talenten zijn en deze op een natuurlijke manier kan inzetten gaat jouw energie weer stromen.  

Wil jij weer bewust verbinding met je innerlijke kompas?

Ik help je om je eigen kracht te ont-dekken, je innerlijke rust terug te vinden, je talenten en passie de ruimte te geven en je zelfhelend vermogen te verbeteren. Weer leven vanuit jouw essentie en jouw eigen-wijsheid, je eigen koers varen. Dan leef je weer JOUW leven!

 

Lief Dier,

Ook jij bent uniek! Ook jij hebt een lichaam, ziel en geest. Ook jouw buitenwereld kan jouw binnenwereld verstoren waardoor energiestromen stagneren of blokkeren met fysieke of geestelijke problemen als gevolg. Ik help je graag weer in balans te komen en te onderzoeken wat je nodig hebt. En hoe mooi zou het zijn als we door jou te helpen ook je baasje(s) kunnen helpen.

                                                              Ik verwelkom mens en dier graag in mijn praktijk! 

               Veel liefs,  Annemiek