Healing & Chakra Healing

Alles is energie. Alles om ons heen is energie maar ook ons lichaam is energie. Ons lichaam heeft energiestromen (banen) en chakra's (centra). Dit energetisch lichaam is de bron van jouw levensenergie.

Er zijn momenten dat we onze energiebron onbewust afsluiten waardoor de energie niet goed meer kan stromen. Als dit vaker  gebeurd of langer aanhoudt kunnen er emotionele en fysieke problemen ontstaan.

Tijdens een Healing sessie komt geblokkeerde energie vrij en kan weer stromen. Door het herstellen van de energetische balans ervaar je een fijne ontspanning en een innerlijke rust.

 

Alles wat je meemaakt in je leven wordt als het ware opgeslagen in je lichaam maar met name de negatieve ervaringen en gevoelens hebben we vaak ergens diep verstopt vastgezet. Het vrijkomen van die energie kan soms voor zorgen dat je tijdens de sessie fysieke en emotionele ongemakken ervaart. Door dit er te laten zijn en te doorleven help je jouw lichaam om de geblokkeerde energie te bevrijden.

Tijdens een Healing sessie lig je op de behandelbank. om lekker te kunnen liggen en te ontspannen is het handig om soepele kleding te dragen. Na healing is het aan te raden om meer water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

Het is ook mogelijk om een Healing op afstand te ontvangen.