Moeiteloos Helen

Ook Moeiteloos Helen gaat ervan uit dat je al Heel bent en deze Heelheid kunt ervaren als je stopt met strijden en vechten tegen wat er niet mag zijn. Iets onderdrukken, negeren of niet willen hebben zijn allemaal vormen van verzet of weerstand. Deze innerlijke strijd zorgt voor energetische blokkades in ons lichaam waardoor er problemen ontstaan.

 

Wil jij leren waarnemen van wat je voelt of denkt?

Tijdens een sessie begeleid ik je in het ervaren van al jouw emoties, gedachten en lichamelijke klachten. Naar binnen keren, met je  aandacht naar je lijf gaan en voelen wat is. Belangrijk is om onvoorwaardelijk, dat wil zeggen zonder oordeel, alles er gewoon te laten zijn. De ruimte geven aan alles wat je waarneemt in jezelf. Niets hoeft te veranderen! Jouw gevoelens en gedachten en fysieke ongemakken willen alleen maar gehoord, gevoeld en doorleeft worden. Zo kan geblokkeerde energie weer gaan stromen en je lichaam in de oorspronkelijke staat van Heelheid terugkeren, helemaal tot rust en ontspanning komen in vrede met jeZelf.

 

Pijnbevrijding

Het kan zijn dat je zo 'vast' zit dat het lastig is om naar binnen te keren. Dat is niet erg. Door letterlijk op de blokkades in jouw spieren te drukken en die pijn te ervaren en te uiten kun je de onderliggende lading de ruimte geven. Ook deze manier van ontladen geeft rust en ontspanning.

Tijdens een pijnbevrijdingssessie lig je (met kleding aan) op de behandelbank.

 

Moeiteloos Helen is een prachtige methode ontwikkeld door Marlon Brammer. Op haar website  www.innerselftraining.nl  kun je hier nog meer informatie over vinden.