Dieren

Reading en Healing van dieren

Wil jij weten wat je dier jou wil vertellen?

Dieren zijn heel gevoelig, puur en intuïtief. Als eigenaar van ons dier willen we niets liever dan dat onze dieren gezond en happy zijn. Ondanks dat we er liefdevol en zorgzaam voor zijn kan het toch gebeuren dan er gezondheid- en gedragsproblemen* ontstaan. Tijdens een reading maak ik contact met jouw dier. Jouw dier kan mij dan dingen laten zien en voelen. Bijvoorbeeld wat er is, wat het wil of nodig heeft van jou. Antwoorden en inzichten die jij als eigenaar kunt gebruiken om je dier te helpen.  

 

Spiegelen

Naast dat een dier zijn eigen energie heeft voelen ze ook haarfijn de energie in hun omgeving aan én wat er in ons mensen onbewust(e) gaande is. Dit geven ze aan ons terug door bepaalde gedragingen, emoties en pijn te laten zien. Dit noemen we spiegelen. Eigenlijk nodigen onze dieren ons liefdevol uit naar ons zelf te kijken, weer in contact te komen met ons zelf. Ik geloof dan ook dat je niet het dier krijgt die je wil maar die je nodig hebt. Gewoon om je verder te helpen met je ont-wikkeling. 

 

Healing

Ook dieren hebben een energetisch lichaam. Zolang de energie vrije kan stromen is een dier in balans maar bij een verstoring van de energiestroom kunnen problemen ontstaan. Een Healing helpt bij het weer vrijmaken van de geblokkeerde energie. Daarnaast ervaart een dier een Healing als rustgevend en ontspannend. Rust, ontspanning en vrije energie maken dat het dier weer toegang heeft tot zijn/haar eigen zelfhelend vermogen. 

Een Healing is ook mogelijk tijdens of aansluitend na een reading.

Recente foto

Voor een Reading en/of Healing heb ik een recente foto nodig van jouw dier. Het is dus niet nodig om bij mij op locatie te komen. Uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de foto stuur ik je via de email het verslag van de reading. Als er naar aanleiding van de Reading en/of Healing van jou of mijn kant nog behoefte is aan overleg dan kan dit middels een telefonische afspraak.

 

* een Reading en/of Healing kan helpen bij het begrijpen en verbeteren van de gezondheid- en/of gedragsproblemen maar vervangt nooit een medisch - en/of gedragsonderzoek en behandeling.