Januari 2023 Reading en Healing hond Lika

Een aanrader voor jezelf en voor je huisdier! Annemiek helpt mens en dier en heeft onze hond Lika en mij goed geholpen. Lika vind veel spannend en is snel overprikkeld en Annemiek heeft haar geholpen om zich wat fijner en beter in haar lijf te voelen. Ook gaf ze ons inzicht wat Lika op dat moment nodig had.   Sanne

 

Januari 2023 Reading twee honden

Aan Annemiek gevraagd om onze twee honden te 'lezen'. Hierin gaf ze zoveel inzichten mee, zo specifiek dat we beide honden hierin herkenden en wij gelijk aan de slag konden met de tips die ze mee gaf. We hebben hierdoor beter contact met beide honden gekregen. Ze zijn rustiger en hebben zichtbaar meer plezier. Ook hun vacht heeft meer glans gekregen en voelt zachter. 🐾😀🥰🐾Heerlijk!

 

Mei 2022  Reading honden Ió en Uno

Ik kwam bij Annemiek terecht omdat ik me zorgen maakte over mijn hond Ió. Ik vond dat hij niet goed in zijn vel zat, af en toe gromde hij een beetje en zonderde hij zich af. Het is een waanzinnig lief beest dus dit klopte niet, dus Annemiek geraadpleegd.  Was prima, ze zou kijken en binnen 2 weken zou ik het horen. Na 4 dagen had ik de email al binnen! Dat was heel snel en zo fijn want stiekem zit je elke keer je mail te checken.

Ik kreeg het keurig in pdf-je binnen het het was een heel verhaal. Wat ze schrijft en hoe ze schrijft raakte me zo diep van binnen dat ik tranen in mijn ogen kreeg. Ze omschreef precies zoals Ió is. Ze vertelde dingen waarvan ik een vermoeden had en ik kreeg een hele mooi bevestiging van haar.

De manier waarop ze schrijft vanuit de hond zelf is zo pakkend en zo liefdevol. Ik vind haar echt een geweldige vrouw. Ze heeft een prachtige gave en gebruikt die als stem voor dieren zodat dieren eindelijk iets kunnen laten horen wat ze nou willen vertellen. En waar ze last van hebben.

Ondertussen was ik zo enthousiast geworden dat ik mijn andere hond Uno ook heb laten readen door Annemiek. Wederom weer herkenning en tranen want oh wat schrijft ze mooi en oh wat klopt het!!!  Ze wist zelfs te vertellen dat Uno gek is op water maar liever met 4 voetjes op de grond blijft staan. We gaan elke dag met ze naar het strand, en precies zo is het, voetjes op de zeebodem maar helemaal gek van water. 

Ik ga aan iedereen vertellen hoe goed ze is want ik vind dat ieder dier een gesprek met Annemiek verdiend.

Dank je wel lieve Annemiek!          Maggie 

 

 

Maart 2022   Reading hond

Sinds een aantal maanden hebben wij een schitterend lieve en snel aangepaste herplaatshond en Annemiek bood ons aan om een reading te doen. Dat viel nog niet mee omdat er blijkbaar verschillende energieën tijdens de reading aanwezig waren, waardoor in eerste instantie verwarring ontstond. Uiteindelijk heeft ze op de juiste manier kunnen afstemmen en ons kunnen verblijden met waardevolle informatie zodat er voor ons wat meer duidelijkheid omtrent ons nieuwe huisgenootje is ontstaan!

Wij raden Annemiek zeker aan omdat zij onvoorwaardelijk te werk gaat om mens en dier te helpen in bijzondere situaties.

Heel veel dank Annemiek en veel succes met jouw mooie levenswerk!!!       - Anoniem -