Februari  2024   Reading hond Nacho

Afgelopen jaar een reading laten doen voor onze hond Nacho. We zaten met het probleem gedrag dat hij aanslaat bij sommige honden en dat het aantal honden waarbij hij dit deed steeds meer werden. We zagen dat het onzekerheid is, maar hoe konden we daar het beste mee omgaan? Met behulp van een reading kregen we meer inzicht in het waarom achter zijn gedrag.

Daarnaast hebbebn we verschillende praktsiche rips gekregen waar we direct mee aan de slag konden én die ook direct voor verbetering hebben gezorgd. Super fijn. 

Door de reading zijn er ook verschillende spiegels voor gehouden waar we zelf als baas aan mogen werken. ook daar zijn we mee aan de slag gegaan. Inmiddels gaat het een stuk beter en breidt het gedrag zich niet meer uit. Een paar honden triggeren hem nog. maar al met al is hij ( en zijn wij)  een stuk meer ontspannen.

Mocht je tegen bepaalde uitdagingen aanlopen met je huisdier kan ik je een reading van Annemiek van harte aanbevelen. Niet alleen voor je huisdier maar ook voor jezelf.

 

 

Oktober 2023    Reading en Healing kater en poes

Sinds Juli 2023 begeleidt Annemiek mijn kater en sinds kort ook mijn poes. Nooit eerder heb ik mij gerealiseerd wat een diepgaande innerlijke processen ook dieren doorgaan, natuurlijk gekoppeld aan het proces van "'t baasje". In dit hele proces heb ik Annemiek ervaren als ZO liefdevol, zo nabij en respectvol en kundig in wat ze ook maar doet maar ook accuraat en helder in haar verslaggeving. Mijn poezen hebben grote stappen gezet in hun proces, rechtuit durf ik te zeggen door de begeleiding van Annemiek!  Ik bewonder haar en noem haar een kunstenares in haar "vak". Dankbaarheid!

 

 

September 2023    Reading twee katinnekes

Ik ben volgens mij door het lot bij Annemiek terecht gekomen, hoe mooi is dat. De juiste persoon op het juiste moment.💜                Het voelde direct goed aan en heb direct beslist om mijn twee witte dove katjes te laten readen. Zij kampen alle twee met gezondheidsproblemen. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten. Toen ik de mail kreeg was ik eigenlijk wat zenuwachtig.              Wat daarin stond, ging boven mijn petje. Zo'n mooie verwoording, ik werd er instant emo van. Nu ook zelfs, terwijl ik de schrijf.         Ze heeft mij zoveel laten zien van mijn katjes en die reflecteren zich ook op mezelf. Zo confronteren maar heeft zoveel inzicht gegeven.

Ik ben Annemiek enorm dankbaar hiervoor. Ik ken haar niet persoonlijk, maar heb haar in mijn hart gesloten.🧡

Ik kan Annemiek haar talent alleen maar ophemelen en aanbevelen aan iedereen die leeft voor zijn dieren. Zo een mooie gave en brengt de wereld in een hogere dimensie.

Bedankt voor alles Annemiek.

💜van Inge 😻Lotje en Marie 😻🙏🙏

 

 

September 2023    Reading hond

🐶 We hadden al eerder de hulp van Annemiek ingeschakeld bij vragen over onze honden. Nu opnieuw gebruik gemaakt omdat één van onze honden zijn draai niet helemaal kon vinden, onzeker werd, veel jeukte en vlooien kreeg terwijl de andere hond juist goed in haar vel zat. wat bleek de verhuizing naar een compleet nieuwe omgeving met alle veranderingen die dat met zich mee bracht resulteerde in jeuk, vlooien met toename in onzeker gedrag omdat hij de verbinding, het contact met ons was kwijtgeraakt. Ook wist hij niet goed wat er van hem verwacht werd en vond het terrein groot en onoverzichtelijk om helemaal te bewaken. Prachtig dat dit uit de reading kwam.

Mooie inzichten waarbij wij als baasjes een paar handige tips en tools kregen om samen beter te aarden op onze nieuwe stek.  Onze hond wat vaker bewust binnen laten rusten of buiten wat meer begrenzen zodat hij leert meer in zijn lijf te blijven.

Dank je wel Annemiek

 

 

Januari 2023    Reading en Healing hond Lika

Een aanrader voor jezelf en voor je huisdier! Annemiek helpt mens en dier en heeft onze hond Lika en mij goed geholpen. Lika vind veel spannend en is snel overprikkeld en Annemiek heeft haar geholpen om zich wat fijner en beter in haar lijf te voelen. Ook gaf ze ons inzicht wat Lika op dat moment nodig had.   Sanne

 

 

Januari 2023    Reading twee honden

Aan Annemiek gevraagd om onze twee honden te 'lezen'. Hierin gaf ze zoveel inzichten mee, zo specifiek dat we beide honden hierin herkenden en wij gelijk aan de slag konden met de tips die ze mee gaf. We hebben hierdoor beter contact met beide honden gekregen. Ze zijn rustiger en hebben zichtbaar meer plezier. Ook hun vacht heeft meer glans gekregen en voelt zachter. 🐾😀🥰🐾Heerlijk!

 

 

Mei 2022    Reading honden Ió en Uno

Ik kwam bij Annemiek terecht omdat ik me zorgen maakte over mijn hond Ió. Ik vond dat hij niet goed in zijn vel zat, af en toe gromde hij een beetje en zonderde hij zich af. Het is een waanzinnig lief beest dus dit klopte niet, dus Annemiek geraadpleegd.  Was prima, ze zou kijken en binnen 2 weken zou ik het horen. Na 4 dagen had ik de email al binnen! Dat was heel snel en zo fijn want stiekem zit je elke keer je mail te checken.

Ik kreeg het keurig in pdf-je binnen het het was een heel verhaal. Wat ze schrijft en hoe ze schrijft raakte me zo diep van binnen dat ik tranen in mijn ogen kreeg. Ze omschreef precies zoals Ió is. Ze vertelde dingen waarvan ik een vermoeden had en ik kreeg een hele mooi bevestiging van haar.

De manier waarop ze schrijft vanuit de hond zelf is zo pakkend en zo liefdevol. Ik vind haar echt een geweldige vrouw. Ze heeft een prachtige gave en gebruikt die als stem voor dieren zodat dieren eindelijk iets kunnen laten horen wat ze nou willen vertellen. En waar ze last van hebben.

Ondertussen was ik zo enthousiast geworden dat ik mijn andere hond Uno ook heb laten readen door Annemiek. Wederom weer herkenning en tranen want oh wat schrijft ze mooi en oh wat klopt het!!!  Ze wist zelfs te vertellen dat Uno gek is op water maar liever met 4 voetjes op de grond blijft staan. We gaan elke dag met ze naar het strand, en precies zo is het, voetjes op de zeebodem maar helemaal gek van water. 

Ik ga aan iedereen vertellen hoe goed ze is want ik vind dat ieder dier een gesprek met Annemiek verdiend.

Dank je wel lieve Annemiek!          Maggie 

 

 

Maart 2022   Reading hond

Sinds een aantal maanden hebben wij een schitterend lieve en snel aangepaste herplaatshond en Annemiek bood ons aan om een reading te doen. Dat viel nog niet mee omdat er blijkbaar verschillende energieën tijdens de reading aanwezig waren, waardoor in eerste instantie verwarring ontstond. Uiteindelijk heeft ze op de juiste manier kunnen afstemmen en ons kunnen verblijden met waardevolle informatie zodat er voor ons wat meer duidelijkheid omtrent ons nieuwe huisgenootje is ontstaan!

Wij raden Annemiek zeker aan omdat zij onvoorwaardelijk te werk gaat om mens en dier te helpen in bijzondere situaties.

Heel veel dank Annemiek en veel succes met jouw mooie levenswerk!!!       - Anoniem -