Healing van jouw dier

Ook dieren hebben een energetisch lichaam. Zolang de energie vrije kan stromen is een dier in balans maar bij een verstoring van de energiestroom kunnen problemen ontstaan. Een Healing helpt bij het weer vrijmaken van de geblokkeerde energie en het helen van een emotionele wond. Daarnaast ervaart een dier een Healing als rustgevend en ontspannend. Rust, ontspanning en vrije energie maken dat jouw dier weer toegang heeft tot zijn/haar eigen zelfhelend vermogen. Door de healing ontstaat er dus ruimte (lees: het scheppen van goede voorwaarden) waardoor het lichaam zichzelf kan genezen.

 

Een Healing is ook mogelijk tijdens of aansluitend na een reading. Deze combinatie adviseer ik meestal omdat ik door de reading op een dieper niveau de problemen of blokkades al duidelijke heb. Ik kan dan dieper werken.

 

Wat heb ik nodig voor een Healing:

Voor een Healing heb ik de naam, één recente foto, geslacht en de geboortedatum nodig van jouw dier. Het is dus niet nodig om bij mij op locatie te komen. Als er naar aanleiding van de Healing van jou of mijn kant nog behoefte is aan overleg dan kan dit middels een telefonische afspraak.

 

* een Healing kan helpen bij het begrijpen en verbeteren van de gezondheid- en/of gedragsproblemen maar vervangt nooit een medisch - en/of gedragsonderzoek en behandeling.