Reading van jouw dier

Wil jij weten wat je dier jou wil vertellen?

Dieren zijn heel gevoelig, puur en intuïtief. Als eigenaar van ons dier willen we niets liever dan dat onze dieren gezond en happy zijn. Ondanks dat we er liefdevol en zorgzaam voor zijn kan het toch gebeuren dan er gezondheid- en gedragsproblemen* ontstaan. Tijdens een reading maak ik energetisch contact met jouw dier. Jouw dier kan mij dan dingen laten zien en voelen. Hoe het dier zich voelt, wat er is én wellicht belangrijker wat het wil of nodig heeft van bijvoorbeeld jou als eigenaar. Antwoorden en inzichten die jij kunt gebruiken om je dier te helpen.  

 

Spiegelen

Naast dat een dier zijn eigen energie heeft voelen ze ook haarfijn de energie in hun omgeving aan én wat er in ons mensen onbewust(e) gaande is. Dit geven ze aan ons terug door bepaalde gedragingen, emoties en pijn te laten zien. Dit noemen we spiegelen. Eigenlijk nodigen onze dieren ons liefdevol uit naar ons zelf te kijken, weer in contact te komen met ons zelf. Ik geloof dan ook dat je niet het dier krijgt die je wil maar die je nodig hebt. Gewoon om je verder te helpen met jouw ont-wikkeling. 

Tijdens een reading ga ik op zoek naar de onderliggend (onbewuste) fysieke en/of emotionele wond van het dier. Omdat jouw dier resoneert met wat er in jouw speelt kan er tijdens een reading ook informatie naar voren komen voor en over jouw als eigenaar, zie dit dan als een gebaar van liefde van jouw dier om jou te helpen met processen die je nog mag aankijken.  

 

Wat heb ik nodig voor de Reading:

Voor een Reading heb ik de naam, één recente foto, geslacht en de geboortedatum nodig van jouw dier. Het is dus niet nodig om bij mij op locatie te komen. Uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de foto stuur ik je via de email het verslag van de reading. Als er naar aanleiding van de Reading van jou of mijn kant nog behoefte is aan overleg dan kan dit middels een telefonische afspraak.

 

* een Reading kan helpen bij het begrijpen en verbeteren van de gezondheid- en/of gedragsproblemen maar vervangt nooit een medisch- en/of gedragsonderzoek en behandeling.