Zielsovereenkomsten

Nu er steeds meer dieren op mijn pad komen die ik mag helpen met een reading en/of healing, merk ik ook dat de informatie die ik terugkoppel naar de eigenaar vaak een herkenbare lading heeft. Dat wat bij het dier speelt, speelt of een of andere manier ook bij de eigenaar/eigenaren. Dit noemen we ook wel spiegelen. Eigenlijk werken mens en dier hetzelfde thema uit maar ieder weer op zijn/haar eigen manier.

Ik geloof dan ook dat jouw dier niet voor niets in jouw leven is. Jullie hebben als het ware afgesproken om in dit leven bij elkaar te zijn om elkaar te helpen helen en op zielsniveau te kunnen groeien.

Een overeenkomst, zo zou je het kunnen noemen met als doel dat zowel jij als jouw dier minder lijden en meer liefde mogen gaan ervaren. We kennen meerdere niveaus van overeenkomsten, bijvoorbeeld fysieke-, emotionele wond- of een projectie-overeenkomsten. Ook al willen wij mensen vaak alles begrijpen en analyseren welke overeenkomsten we dan met ons dier hebben is dat niet echt nodig. Alleen al door ons ervan bewust te zijn dat jouw dier niet voor niets in jouw leven is stelt ons in staat om de uitdagingen te zien als een leermomenten, als kans op groei.

Uiteindelijk verlangen zowel mens als dier naar steeds meer vrede, vreugde en onvoorwaardelijke liefde!

 

Ben jij nieuwsgierig én durf je de uitdaging aan?  Jullie zijn van harte welkom!