Over mij

Welkom op mijn website! 

Ik ben Annemiek van Veen, getrouwd met mijn lieve man Marco. Wij zijn de ouders van een, inmiddels volwassen, dochter en zoon. Beide prachtig zelfbewust en ieder met hun eigen wijsheid die ze hier op aarde komen brengen. Al van jongs af aan ben ik gek op de natuur en dieren. Honden zijn mijn grote passie en dan met name de berner sennenhond . Ik ben dan ook trots en blij dat we als gezin samen hebben mogen leven met drie prachtige berners. 

Achteraf heb ik als kind en een groot deel als volwassene veel dingen niet begrepen. Zoals ik als kind geleerd had hield ik me aan de regels, deed ik altijd mijn best, was lief en hielp eerst anderen. Zo hoorde het en zo heb ik dat ook aangenomen als mijn eigen waarheid. Iets anders wat ik niet begreep was waarom mensen elkaar zo'n pijn doen. Waarom kunnen we niet alleen maar aardig en liefdevol naar elkaar zijn? Inmiddels weet ik dat het niet begrijpen veel te maken had met mijn hooggevoeligheid. Dat wat ik voelde en dat wat ik leerde klopte niet altijd met elkaar. 

 

Als tiener had ik altijd al veel interesse in gezondheid en het menselijk lichaam. Ik koos voor de studie fysiotherapie. Tijdens de afronding van mijn studie heb ik de ziekte van Pfeiffer gehad waarna ik chronische vermoeidheidsklachten bleef houden. Echter bij alle reguliere onderzoeken was er nooit iets te vinden. Helaas begreep ik toen nog niet waarom ik ziek geworden was en waarom ik niet helemaal herstelde. Ik heb 20 jaar gewerkt als fysiotherapeut waarvan ook nog 10 jaar als manueel therapeut. Werk wat ik altijd met veel plezier gedaan heb maar tegelijkertijd bleef ik zoveel  'geven' dat ik mezelf als het ware heb 'weggegeven'. Ik raakte meZelf onderweg volledig kwijt maar ik had het niet door. Niet gek dus dat ik uiteindelijk door een scala van burn-out achtige klachten gestopt ben met werken.

Door niet te luisteren naar mijn gevoel en de signalen van mijn lijf te negeren raakte ik nog verder verwijderd van mijn eigen kern, mijn waarheid en mijn eigenwaarde dat het vuur in mij wel uit moest gaan. Uiteindelijk heb ik, met hulp van fijne alternatieve therapeuten, mijn eigen pad weer kunnen vinden. Gedurende deze periode heb ik mogen ervaren dat Alles energie is, Alles frequentie heeft en dat je deze frequentie kunt veranderen. Juist daar is nog heel veel winst te behalen als het om welzijn en gezondheid gaat.

Mijn ervaring, kennis en inzichten uit zowel de reguliere als de oorspronkelijke (alles is energie) geneeswijzen bieden een mooie basis om mensen te begeleiden weer stap voor stap Helemaal Heel te worden. Begrijpen waardoor ziek zijn kan ontstaan en hoe weer terug te keren naar een staat van innerlijke rust zodat ook ons zelfhelend vermogen optimaal kan functioneren.

Tijdens de opleiding tot energetische zelfheling therapeut heb ik mij verder in mijn bewustzijnsprocessen kunnen ont-wikkelen. Vele pijnstukken en overtuigingen heb ik kunnen transformeren waardoor ik steeds meer mijn eigen autoriteit kan zijn.  Durven leven vanuit vertrouwen, mijn emoties voelen en uiten, dingen doen die ik wil in plaats van moeten, zacht en liefdevol naar mezelf, mijn innerlijk kind en anderen zijn, mezelf goed genoeg voelen waardoor ik mezelf durf te laten zien en horen, mijn eigen waarheden (er)kennen en daar trouw aan blijven. Wat het mij heeft gebracht?  Innerlijke rust, balans, en een goede gezondheid!

en dat is precies wat ik jou ook toewens!

Niet alleen bij mensen maar ook bij dieren is energetisch werk heel mooi om toe te passen. Door mijn liefde voor dieren ben ik dan ook heel blij dat ik dier en baas kan helpen en ondersteunen in hun processen. Want ook in de relatie tussen dier en baas gebeuren dingen niet voor niets!

                                          Veel liefs, Annemiek

 

 

Wat heb ik tot nu toe aan opleidingen gedaan:

Dramadriehoek (bijscholing), Floor Slagter, 2022

Dierencommunicatie cursus, House of Elder, 2022

Usui Reiki I, II en Usui Reiki Master (III), InnerSelf Training, 2021

Moeiteloos Helen Coach, InnerSelf training, 2021

Energetisch Zelfheling Therapeut, Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn, 2021

Even wat anders: Vakbekwaam houder honden en katten, Trainingscentrum AERES, 2018

Manueel therapie , S.O.M.T., 1995

Voetreflexologie, Bond van Europese Reflexologen, 1990

Fysiotherapie, Academie voor Fysiotherapie Leffelaar, 1986